Home » F.A.Q. » Welke merken kan ik het best kiezen?

Welke merken kan ik het best kiezen?

Om de keuze makkelijker te maken voor onze klanten, laten wij onze klanten kiezen tussen 3 comfort types. Zo kan u zich meer richten op wat uzelf van comfort wenst en wij zorgen ervoor dat u kwaliteit krijgt.

 

Zo kan u kiezen voor een Basic airco - Een geweldig instapmodel, perfect voor mensen die zoals het woord zelf zegt graag enkel basis functies hebben en geen nood hebben aan teveel technologie. Zoekt u een installatie om enkel te koelen en te verwarmen? Dan is Basic airco het geschikte type.

 

Kiest u meer voor een Premium airco look and feel? Geen probleem daar denken 80% van onze klanten ook zo over. Ons premium type heeft de design, functies en de kwaliteit van een premium airco. Dit type stelt u zekers niet teleur wanneer u wilt koelen en verwarmen. Bekijk daarom zeker ons Premium aanbod.

 

Ga je liever voor Diamond?

Wanneer technologie wat meer mag zijn en het comfort zéér hoog. Ga Diamond. Met een uitgebreid gamma aan functies zijn onze full comfort airco(s) HET type dat u kiest wanneer u dat extra meer comfort zoekt in uw ruimtes.


«   »